Bekijk 't maar

Chantal

10 mei 2019 zijn wij getrouwd en ik heb mijn prachtige Ladybird jurk bij Wendy gekocht! Ik had al goede verhalen gehoord over Fidelity Burgum, dus voor mij was het helder dat ik sowieso bij Wendy ging kijken om een jurk. Ook wist ik dat ik een Ladybird jurk wilde. Nou ik kwam in een warm bad bij Wendy…

Bekijk meer >

Jantine

Jullie hebben de jurk perfect op maat gemaakt voor mij en ik voelde me er heerlijk in op onze trouwdag!

Groetjes Jantine

Bekijk meer >

Ankje

Wendy, bedankt dat je ons zo geholpen hebt met mijn jurk. En ook in het bijzonder de coupeuse die mijn jurk zo mooi passend heeft gemaakt, Geweldig!

Bekijk meer >

Sijke

14 september 2018 was onze dag. Een prachtige dag. Wat ben ik ontzettend goed geholpen door Wendy. Alle tijd en aandacht om de perfecte jurk te vinden.

Bekijk meer >

Aafke

Ontzettend bedankt voor de goede hulp en ondersteuning voor het uitzoeken van de perfecte jurk.
Met vriendelijke groet,
Aafke Tjepkema

fotografie by www.johnnyfotografie.nl

Bekijk meer >

Sonja

Een zonnige mooie en vooral feestelijke trouwdag hebben wij gehad met familie en vrienden op 15 september 2018. Wendy bedankt voor je hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk.

Bekijk meer >

Brenda

3 oktober 2018 was onze dag, de warmste oktoberdag ooit! Nogmaals bedankt voor je hulp bij het uitzoeken van mijn prachtige jurk, en ook voor alle tips voor bijvoorbeeld het zitten en lopen. We hebben een fantastische dag gehad, en de jurk zat perfect!

Bekijk meer >

Minke

Bedankt voor de fijne hulp, we hebben het erg gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,
Minke van der Meer-Schaap

Bekijk meer >

Mariska

12 oktober 2018 was onze grote dag. Het was deze dag prachtig weer, het was namelijk 20 graden! Heerlijk! Voorafgaand aan deze grote dag ben ik op zoek gegaan naar mijn droomjurk. En die heb ik in juni 2018 gevonden bij Fidelity.

Bekijk meer >
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg