Christien

23 augustus 2018 was onze dag! Dankzij Wendy heb ik in een ontspannen sfeer kunnen ontdekken welke jurk bij me paste. Ik ben heel erg tevreden over Fidelity Bruidsmode. Uiteindelijk heb ik in één avond dé jurk gevonden! De jurk Lees meer…

Mariska

12 oktober 2018 was onze grote dag. Het was deze dag prachtig weer, het was namelijk 20 graden! Heerlijk! Voorafgaande aan deze grote dag ben ik opzoek gegaan naar mijn droomjurk. En die heb ik in juni 2018 gevonden bij Lees meer…

Minke

Bedankt voor de fijne hulp, we hebben het erg gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Minke van der Meer-Schaap

Brenda

13 oktober 2018 was onze dag, de warmste oktoberdag ooit! Nogmaals bedankt voor je hulp bij het uitzoeken van mijn prachtige jurk, en ook voor alle tips voor bijvoorbeeld het zitten en lopen. We hebben een fantastische dag gehad, en Lees meer…

Sonja

Een zonnige mooie en vooral feestelijke trouwdag hebben wij gehad met familie en vrienden op 15 september 2018. Wendy bedankt voor je hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk. Wat vond ik het moeilijk. Tijdens een eerste afspraak bij je Lees meer…

Aafke

Ontzettend bedankt voor de goede hulp en ondersteuning voor het uitzoeken van de perfecte jurk. Met vriendelijke groet, Aafke Tjepkema.

Sijke

14 september 2018 was onze dag. Een prachtige dag. wat ben ik ontzettend goed geholpen door Wendy. Alle tijd en aandacht om de perfecte jurk te vinden. Omdat ons huwelijk een verrassing moest zijn voor familie en vrienden werd onze Lees meer…

Ankje

Wendy, bedankt dat je ons zo geholpen hebt met mijn jurk. En ook in het bijzonder de coupeuse die mijn jurk zo mooi passend heeft gemaakt, Geweldig! Nadat we te horen kregen dat een andere bruidsmodezaak ging sluiten, heeft Wendy Lees meer…

Nelie

Afgelopen 6 juli ben ik getrouwd in een prachtige jurk van Fidelity. Bij de eerste pas was het meteen duidelijk dat dit mijn jurk zou worden. Wendy heeft erg goed geholpen bij het uitzoeken van de jurk en accessoires. De Lees meer…

Renate

Na het kopen van mijn jurk bij een andere bruidsmodezaak, kreeg ik de mededeling dat de zaak gesloten werd. Wendy van Fidelity Bruidsmode heeft met een hele professionele manier al het regelwerk overgenomen. Hierdoor is een grote zorg weggehaald.De voorbereiding Lees meer…

> <