Folkje

Vrijdag 06-07-2018 was de grote dag dat wij aan elkaar het JA-woord hebben gegeven. Wat hebben wij een prachtige dag gehad: Een dag om nooit te vergeten!   Het weer was perfect, lekker zonnig maar niet te warm. Twee weken Lees meer…

Janna

Op 06 juli 2018 was het dan eindelijk zover, mijn bruiloft! Het was een prachtige dag die wij nooit zullen vergeten. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad op mijn jurk en accessoires die ik bij Fidelity heb gekocht, wat Lees meer…

Esther

Ik vond elke keer de ontvangst vriendelijk en gastvrij. Het persoonlijk contact in de winkel vond ik erg fijn en er heerste een zeer ontspannen sfeer. Wat ik zeer prettig heb ervaren is het goede en eerlijke advies bij het Lees meer…

Minke

8 juni 2018 was dé dag, onze trouwdag! Het was een heerlijke dag met familie en vrienden. En ik in mijn mooie trouwjurk voelde mij heel speciaal ❤️ Ik wil Fidelity heel erg bedanken voor de goede hulp en adviezen Lees meer…

Johanna

Op 1 juni 2018 mocht onze dag eindelijk aanbreken. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad met familie, vrienden en collega’s.   Daarbij heb ik veel complimenten mogen ontvangen over mijn jurk en de mooie accessoires die ik bij Fidelity Bruidsmode Lees meer…

Anniek

20-04-2018 was onze dag! Wat hadden wij super weer die dag. Heel erg bedankt voor al jouw tips en adviezen. Ik heb veel reacties gehad op mijn mooie jurk. Op het laatst nog van schoenen kunnen veranderen, omdat z toch Lees meer…

Anita

29-01-2018 was onze grote dag!! Wat hebben wij genoten en wat voelde ik mij een prinses! Heel erg bedankt voor je fijne advies, praktische tips en goede nazorg! De jurk ziet er na het reinigen weer als nieuw uit! Met Lees meer…

Corrieke

Lieve Wendy en Fidelity team, Heel erg bedankt voor jullie lieve hulp e adviezen!! Lieve groetjes, Corrieke Binggeli Haanstra

Aukje

30-09-2017 was onze dag!! Nu alweer een halfjaar geleden en nog steeds kijken we trots terug naar onze dag. Na mijn eerste bezoekje bij jou in de winkel ging ik heel blij naar huis, want ik had mijn jurk gevonden!! Lees meer…

Margriet

22-09-2017 was onze grote dag en dankzij jou behulpzaamheid en tijd kon ik dat doen in de jurk die me liet stralen! Jij had de jurk er als extra bij gepakt, omdat je vond dat ik deze ook moest proberen Lees meer…

> <