Chantal

10 mei 2019 zijn wij getrouwd en ik heb mijn prachtige Ladybird jurk bij Wendy gekocht! Ik had al goede verhalen gehoord over Fidelity Burgum, dus voor mij was het helder dat ik sowieso bij Wendy ging kijken om een jurk. Ook wist ik dat ik een Ladybird jurk wilde. Nou ik kwam in een warm bad bij Wendy. Vanaf het eerste moment een lief en zeer gastvrij ontvangst. Expliciet op afspraak, dus volledige aandacht voor een heel bijzondere beleving. Na het passen van 8 jurken was het overduidelijk dat ik mijn Ladybird gevonden had. Wendy heeft mij zelf tot die keuze laten komen en bevestigde achteraf dat ze al in de gaten had dat dit mijn jurk was! Heel bijzonder! Ook de verdere service en het werk van de coupeuses waren ronduit professioneel en heel warm! Wendy, ontzettend bedankt voor deze bijzondere ervaring en het leveren van een prachtige jurk! Ik adviseer iedereen die gaat trouwen om een afspraak bij jou te maken! Een hele ervaring

🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp