Accessoires

Een bruidsjapon heeft accessoires nodig om goed tot z´n recht te komen. Met alleen een trouwjurk ben je er nog niet. Handschoenen, tiara´s, sluiers, sieraden, haaraccessoires, stola´s, onderrokken, lingerie, schoenen.

Fidelity heeft een ruime collectie bruidsaccessoires van gerenommeerde merken, zodat je van alles kunt passen bij jouw droomjurk. Voor de winterbruid hebben wij geschikte (bont)stola’s en jasjes te huur en te koop.

Als je eenmaal je bruidsjapon hebt gekozen, vinden wij dat al heel wat. We besteden graag een nieuwe afspraak aan alleen de accessoires, zodat je in alle rust kunt kijken en kiezen.

De levertijden van de meeste accessoires zijn dan ook niet zo lang, dus hoeft dit niet gelijk in de eerste afspraak. Zo kun je de voorpret ook wat verdelen, want die is veel te leuk toch?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fotogalerij accessoires

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg