Fidelity Bruidsmode is gespecialiseerd in bruidslingerie

Fidelity is gespecialiseerd in lingerie. Dat is ook wel nodig, want het is immers de foundation van de bruidsjapon. Alleen met de juiste lingerie zit de japon op z’n mooist. Je pluspunten accentueren en enkele minpuntjes verdoezelen, dat doe je met alle extra’s die we in huis hebben. 

Wij adviseren de toekomstige bruid graag, zo ben je op je mooist! Fidelity beschikt over het meest complete assortiment bruidslingerie. Wij werken graag met de lingerie van Poirier, gewoon omdat het goed  moet zijn en goed moet zitten. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wist je dat?...

... lingerie ook wel foundation wordt genoemd? Het is voor de bruidsjapon als het ware het fundament. Het is ten zeerste aan te raden om echte bruidslingerie onder de trouwjapon te dragen, dit komt het eindresultaat alleen maar ten goede. Fidelity is gespecialiseerd in bruidslingerie. Graag willen we jou als aanstaande bruid hierin adviseren.

Fotogalerij lingerie

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg