Fidelity en het coronavirus

Fidelity en het corona virus.

Het klinkt als een heel slecht sprookje, maar helaas is dit vandaag de dag de bittere waarheid.

Zoals jullie kunnen hebben horen bij de laatste persconferentie moeten alle niet-essentiële winkels hun deuren sluiten tot 9 februari. Helaas behoort mijn winkel daar ook bij, en zal ook ik de deuren gesloten moeten houden.

En pas de week ervoor zullen we te horen krijgen hoe we er met zijn allen voorstaan en wat we mogen verwachten.

Wat een onzekerheden allemaal, ook voor jullie als aanstaande bruiden. Velen van jullie hebben de trouwdatum al eens moeten opschuiven, en er zijn er onder jullie bij die dat al meerdere malen hebben moeten doen. Ik leef met jullie mee……

De bruiden die in de komende periode een afspraak hebben staan krijgen van mij persoonlijk een email over het verzetten ervan.

Zodra de winkel weer open mag, zal ik de openingstijden heel goed moeten gebruiken om iedereen goed te kunnen helpen.

Ook al heb ik hulp, mijn winkel leent zich er niet voor om meerdere klanten tegelijkertijd te helpen.

Dat wordt dus een hele puzzel. En ik vraag van jullie dan ook wat flexibiliteit, zodat alle tijd goed besteed kan worden.

Wat ik jullie ook wil vragen is om mijn winkeltijd niet te besteden aan artikelen die je elders (online) hebt aangeschaft in mijn winkel te passen. Je neemt tenslotte je eigen boterham ook niet mee naar een restaurant toch ;-)?

Ik kan jullie alleen goed blijven helpen als er omzet wordt gedraaid, ik reken hierbij op jullie begrip.

Ook zal ik op deze pagina te zijner tijd vermelden met hoeveel bezoekers je mag langskomen zodra de winkel weer open gaat.

Alleen samen komen we door deze bijzondere periode!

Lieve groet,

Wendy P.A. Dijkstra

Heb je een vraag? Neem contact op

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

© 2020. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg