winaar_2012Op 28 september 2012 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt en hebben een fantastische en romantische dag gehad.

Burgerlijk- en kerkelijk huwelijk, trouwauto, bruidsbloemen, fotoshoot, bruidskapsel, trouwringen, feestlocatie met sprookjesachtige tuin en het trouwkostuum, dit alles binnen een straal van 1 km in Surhuisterveen. Hoe geweldig is dat, een keur aan bedrijven die hun medewerking hebben verleend om deze dag onvergetelijk te maken, zo dicht bij huis.

Alleen voor de trouwjurk zijn we uitgeweken naar Fidelity bruidsmode in Burgum die een prachtige collectie bruidsjurken heeft hangen en waar we de móóiste hebben uitgezocht. Ook voor de bruidsaccessoires en trouwschoenen waren we hier op het juiste adres. Tevens zijn we zeer vakbekwaam en liefdevol geholpen en de service was uitstekend!

Het was liefde op het eerste gezicht met onze bruidskleding. Want ook bij Klaas van der Werff Mannenmode was het “de eerste de beste”. Alles aangepast maar er was maar één de móóiste! Onze ervaring zegt; Klaas van der Werff is een specialist in trouwkostuums, kwaliteit, deskundig advies en bovenal gemoedelijkheid staan daar hoog in`t vaandel!

Ook voor de bruidsbloemen hoefden we “de deur niet uit” want dat is ons eigen specialiteit. Aangezien we de trouwlocaties en trouwauto ( die we ook in eigen beheer hebben) romantisch hebben aangekleed met de mooiste Naturel bloemdecoraties, konden we ons hier lekker op uitleven.

Ook werd deze dag van begin tot eind vastgelegd met de camera van Michelle Hamstra Fotografie.
Dat we na zo’n mooie en onvergetelijke huwelijksdag ook nog de hoofdprijs zouden gaan winnen hadden we nooit van kunnen dromen. Het is de slagroom op de bruidstaart zullen we maar zeggen.

We genieten nog elke dag van mooie herinneringen en als we de huwelijksdag overnieuw mochten doen , zouden we voor een 2 daagse bruiloft gaan!! Zooo jammer dat je zo’n mooie jurk maar 1 dag draagt!

Klaas en Epke de Poel

Trekking verzorgde mevrouw mr. L. de Pee, kandidaat notaris, waarnemer voor notaris T.A. Dantuma te Burgum.

Hierbij een leuke foto impressie.

> <