Arvid & Rienje 31 mei '13 - Zero Fotografie 31Voor de tweede maal werd met de wedstrijd ‘Ja ik wil…’ aandacht geschonken aan de unieke samenwerking tussen Fidelity bruidsmode en herenmode speciaalzaak Klaas van der Werff. De gelukkige winnaars zijn Rienje & Arvid Buit uit Kornhorn, die het aankoopbedrag van hun trouwjurk en trouwpak volledig retour kregen.

“Na een prachtige huwelijksdag is dit toch wel de kers op de taart”, aldus het bruidspaar onder het genot van een heerlijk stuk gebak tijdens de prijsuitreiking. Initiatiefnemers Klaas van der Werff en Wendy Dijkstra stralen van plezier. “Onze liefde voor het vak komt voort uit aandacht en oog voor de klant, het is prachtig om te zien dat ons winnende bruidspaar daar zo blij mee is”.

“Een trouwdag is al spannend genoeg en ik vond het vooral prettig dat er zoveel tijd, rust en aandacht was bij het adviseren door het team van Vd Werff”, voegt de bruidegom nog toe tijdens het foto-moment. “Mijn zussen waren alletwee ook bij Wendy geslaagd en dus was het vanzelfsprekend om hier te gaan shoppen, heel bijzonder en heerlijk om mee te maken”, vindt ook de bruid.

Elk jaar organiseren Fidelity en Vd Werff de actie ‘Ja ik wil…’. Bruidsparen die kiezen voor deze ondernemerscombi maken kans op prachtige prijzen.
Informatie:
http://www.fidelity-burgum.nl
http://www.klaasvanderwerff.nl

IMG_1389.JPGa

> <