Over Fidelity Bruidsmode

Fidelity Bruidsmode Friesland is gevestigd in de plaats Burgum, gemeente Tytsjerksteradiel tussen Leeuwarden, Dokkum, Drachten en Heerenveen. Sinds 1994 zijn wij uitgegroeid tot één van de drukst bezochte bruidszaken van Friesland.

Met een collectie van ruim 200 trouwjurken, hebben wij ruime keuze in allerhande merken (zoals; Bridal Star, Linea Raffaelli, Jarice, Ladybird, Mori Lee, Abrazi, Elsa Coloured Shoes en Poirier) , stijlen, en prijsklassen (denk ook aan opruimingen en eenmalig gedragen bruidsjaponnen).

Ook grote(re) maten zijn ruim vertegenwoordigd. Maar ook alle mogelijke bruidsaccessoires zijn hier te verkrijgen, van lingerie tot en met schoenen en sieraden. Volop keuze om jouw wensen te vervullen. Kortom, wij hebben voor jou wat je outfit betreft, alles in huis en doen onze uiterste best om jouw grote dag te doen slagen.

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jou meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privé sfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde coupeuses en zorgen voor een optimaal passende bruidsjurk op jouw grote dag. Een maatje gegroeid door de feestdagen of in blijde verwachting? Voor onze coupeuses geen enkel probleem. De bruidsjurk wordt na de laatste passessie door ons gestreken en bij jou thuis afgeleverd, een unieke service welke jou een hoop tijd bespaart.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wij staan ook in het magazine Burgum heeft meer!

“Het is alsof je in de kleedkamer van keizerin Sissi binnenstapt. Adembenemende bruidsjurken vullen de rekken van Bruidsmodewinkel Fidelity. De droom voor iedere aanstaande bruid”

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg