Aanbiedingen

Omdat de collecties vaak vernieuwen, heeft Fidelity altijd doorlopende aanbiedingen en opruimingen in alle maten. Omdat hier een groot verloop in zit is het onmogelijk hiervan alle afbeeldingen te plaatsen, maar hier vind je toch een kleine selectie. Laat je in de winkel verrassen door ons aanbod.

Voor een opruimingsmodel betaal je slechts 75% of 50% van de prijs! 

Maak een afspraak om ze gelijk te komen passen en te profiteren van de hoge kortingen op deze geheel nieuwe japonnen. Want….OP=OP! 

Tevens verkoopt Fidelity 1 x gedragen bruidsjaponnen. Deze japonnen zijn natuurlijk in nieuwstaat en professioneel gereinigd. Je ziet het alleen aan de prijs… Hier een kleine greep uit ons assortiment opruimingsmodellen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Enkele van onze aanbiedingen

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg