Collecties

In deze fotogalerij proberen we je een indruk te geven van onze collecties. Het is echter onmogelijk om de hele collectie te laten zien. Fidelity werkt met de nieuwste collecties van nationale en internationale topmerken, in de prijsklasse van € 799,- tot € 1899,-.

Iedere japon is in de gewenste maat na te bestellen. De levertijd is meestal 3 tot 4½ maanden. Zodra de japon binnen is, kan de coupeuse er mee aan de slag om de japon helemaal op maat te maken. Dit doet zij graag zo’n 8 weken voor de trouwdag. Begin dus ruim op tijd te oriënteren!

Ben je een ‘last minute bride’? Fidelity heeft een ruime voorraad japonnen, waar je gelijk uit kan slagen.Je hoeft dan geen maanden op jouw droomjapon te wachten, en wij kunnen er gelijk mee aan de slag!

Grotere maten zijn geen enkel probleem, je betaalt bij Fidelity geen toeslagen op de ruimere maten. Ook wordt er niets extra’s berekend voor extra lengte voor de langere bruid!

Of je er nu klassiek, romantisch en traditioneel uit wilt komen te zien of juist modern en dynamisch, het kan bij Fidelity allemaal. Het is onmogelijk om van iedere japon die wij in onze collectie hebben opgenomen een afbeelding te plaatsen. Hier plaatsen we een kleine greep om je toch een goede indruk te geven van onze japonnen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fotogalerij

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jou meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg