Special size

Fidelity is er ook voor de bruid met ‘special size’. Dit kan ook zijn een grotere maat schoen, of een extra lengte maat bruidsjapon. Extra kleine of grote japonnen zijn geen enkel probleem, Zo ook niet XXXL maten lingerie of bruidsonderrokken.

Het is niet erg om een maatje meer te dragen. Wat wel vervelend is, is dat je er meestal wel meer voor moet betalen. Bij Fidelity is dit niet het geval. Wij nemen die extra ‘grote-maten’ of ‘extra-lengte’ toeslagen voor onze rekening.

Dit betekent voor de ‘special-sized’ bruid een besparing van maar liefst 10 tot 15% op haar bruidsjapon en/of accessoires.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fotogalerij

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg