Waak voor namaak!

Op het internet kun je tegenwoordig van alles kopen, zo ook (namaak) bruidsmode. Steeds vaker worden wij van Fidelity geconfronteerd met dit soort aankopen van teleurgestelde bruiden. Er wordt ons dan gevraagd of wij de service erbij willen verlenen, die ze eigenlijk verwachten van een bruidszaak. 

Zelfs met de beste wil van de wereld kunnen wij echter niet het product veranderen zodat wij achter het eindresultaat kunnen staan. En zeg nou zelf, wie wil er een bruidsjapon strijken terwijl je weet dat er met kinderhandjes aan gewerkt is, laat staan, wie wil daar nu in trouwen?

Aan de hand van onderstaande voorbeelden willen we bruiden waarschuwen voor het gevaar, welke er schuilt achter de aantrekkelijke plaatjes van hoofdzakelijk Chinese fabrikanten.

Koop daarom jouw japon bij een winkel de goed aangeschreven staat.
Je kiest dan voor zekerheid en kwaliteit. Dit voorkomt veel teleurstellingen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Enkele voorbeelden van namaak. Voorkom de teleurstelling!

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg