Service

Een goede zaak herken je aan een goede service. En omdat iedere ‘Fidelity-Bruid’ ons visite kaartje is, vinden wij dat alles onberispelijk moet zitten. Wij van Fidelity zullen er dan ook alles aan doen om dit te realiseren!

Afwerking en bezorging

Heb je al nagedacht over de afwerking en bezorging van jouw trouwjurk? Zodra de japon helemaal naar de zin is wordt deze keurig gestreken en geperst onder hoge druk, en na een telefonische afspraak bezorgd* op de plek waar jij vandaan wilt trouwen. Dit kan het ouderlijk huis zijn, maar natuurlijk ook je eigen adres, of misschien wel dat mooie hotel, waar je de nacht van te voren al verblijft. Dit alles geheel kosteloos. Je ziet, als je een japon bij Fidelity hebt uitgezocht, word je van A tot Z geholpen. 

*Binnen redelijke afstand en in overleg. Japonnen uit onze outlet kunnen niet worden opgeslagen of bezorgd.

Vermaakservice

Onze vermaakservice verdient aandacht. Alle japonnen worden bij ons vermaakt door professionele en gediplomeerde coupeuses.

Het afspelden van de japon gebeurt ongeveer 8 weken voor de trouwdag, en een laatste controle voeren wij uit 2 weken voor de grote dag. Dit alles gebeurt bij ons op de zaak. Zwangere bruiden krijgen in dit proces voorrang.

Bij aankoop van een nieuwe japon is deze service gratis. Bij aankoop van een japon met 25% korting betaal je een eigen bijdrage hiervoor. Bij een japon met 50% korting, of een eenmalig gedragen japon berekenen wij het volle tarief.

Heb je de japon elders gekocht, maar wil je deze toch graag professioneel laten vermaken en opstrijken? Dat kan bij Fidelity. In dat geval betaal je ook het volledige tarief.

Heb je enig idee hoeveel liefdevolle vakuren er in een bruidsjapon zit voordat hij de winkel verlaat? Neem hieronder een kijkje achter de schermen.

Reiniging

Fidelity is ook het adres voor de professionele reiniging van bruidskleding. Ook voor de reiniging van het bruidegom- kostuum en bruidsaccessoires ben je bij ons aan het goede adres. Uw bruidskleding ziet er dan ook na de trouwdag weer fonkelnieuw uit.

Prijslijst voor 2019
bruidsjapon € 95,00
torselet € 6,50
baleinrok € 6,50
sluier € 8,00
bolero € 17,50
schoenen (satijn) € 17,50
herenkostuum tweedelig € 20,00
herenkostuum driedelig € 25,00
stropdas € 9,00
overhemd € 5,00

Eenmalig gedragen en verkoopbemiddeling

Fidelity Bruidsmode kan ook voor je bemiddelen bij de verkoop van je eenmalig gedragen bruidsjapon. Voorwaarde hiervoor is dat de japon bij Fidelity is gekocht uit de nieuwste collectie, dat de japon via Fidelity is gereinigd, en binnen 6 maanden na trouwdatum wordt ingeleverd.

Hier volgen een paar voorbeelden van japonnen die wij op dit moment bemiddelen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg