Wist je dat?

Fidelity005resize

Je bij iedere afspraak bij Fidelity de gehele winkel tot je beschikking hebt? We helpen maar 1 bruid per keer, zo geniet je samen met je meegebrachte visite van een gezellige privésfeer. Daarom vinden wij het fijn dat je een afspraak maakt, zo kunnen we alle aandacht op jou richten en er goed tijd aan besteden. Neem dus gezellig een paar personen mee, wij kijken niet op één meer of minder.

Fidelity036resize

Een gedegen advies heel belangrijk is bij de aanschaf van een bruidsjapon? Of je nu vol of slank bent, lang of kort, brede of juist hele smalle heupen, het maakt niets uit. Het draait allemaal om de verhoudingen. Bij ons krijg je tijdens een passessie een eerlijk advies over wat je goed en minder goed kunt hebben. Zo weet je zeker dat je een juiste keuze maakt.

Fidelity049resize

Fidelity beschikt over een ruim assortiment accessoires? Bij ons mag je rekenen op een eerlijk en goed advies als het aankomt op het uitkiezen van de passende accessoires die jouw outfit compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan de juiste schoenen en haaraccessoires. Maar ook de mooiste sieraden hebben wij opgenomen in ons assortiment.

Fidelity018resize

Lingerie ook wel foundation wordt genoemd? Het is voor de bruidsjapon als het ware het fundament. Het is ten zeerste aan te raden om echte bruidslingerie onder de trouwjapon te dragen, dit komt het eindresultaat alleen maar ten goede. Fidelity is gespecialiseerd in bruidslingerie. Graag willen we jou als aanstaande bruid hierin adviseren.

Fidelity057resize

Wij de bruidsjaponnen door gediplomeerde coupeuses laten vermaken? Het houdt nogal wat in om een japon goed te laten passen, deze taak is niet voor iedereen weggelegd, alleen voor diegenen die het vak goed beheersen. Vandaar dat Fidelity alleen werkt met coupeuses die in het bezit zijn van alle(!) diploma’s, en reeds vele jaren ervaring hebben in het op maat maken van bruidsmode.

Fidelity075resize

Fidelity na de laatste pasbeurt en goedkeuring van de bruid de bruidsjapon nog eens helemaal nakijkt en vervolgens keurig opstrijkt door middel van hoge druk? Daarna is jouw droomjurk pas gereed voor de grote dag.

Fidelity080resize

Na het afwerken jouw bruidsjapon thuis wordt bezorgd? Of natuurlijk op een ander adres als dat gewenst is. Eventueel wordt de japon ook nog uitgehangen. Je ziet, als je slaagt bij Fidelity ga je onbezorgd je trouwdag tegemoet.

profielfoto

Fidelity Bruidsmode in Burgum het best telefonisch te bereiken is. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, neem dan contact op met Wendy Dijkstra, op telefoonnummer 0511-482189. Een contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Je krijgt dan meestal uiterlijk de volgende dag antwoord.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kom eens langs!

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt. 

Bel voor een afspraak: 0511-482189

profielfoto

Stel een vraag aan Wendy of maak een afspraak!

0511-482189

"Ik heb met veel plezier mijn trouwjurk uitgezocht bij Fidelity! Wendy is heel erg vriendelijk, heeft duidelijk verstand van de jurken en accesoires die ze verkoopt en denkt graag met je mee. Ze weet waar haar advies nodig is, maar dringt ook absoluut niets op. Al met al een heel prettige ervaring en zeker een aanrader!"

Yvonne

© 2019. Fidelity Bruidsmode Burgum – De MediaStrateeg